Det skal være for en selv, at man tager en uddannelse
Camilla er 27 år og i fuld gang med at uddanne sig som blikkenslager. Hun har altid kæmpet med sin koncentration og motivation, især i folkeskolen. Først i 20’erne senere fandt hun ud af hvorfor – og hvordan hun kunne vende sin situation til en succes!

Opgaver til Camillas film
Der vil altid være en vej for alle mennesker. Man dør sgu ikke af et nederlag
Patrick er 27 år og netop udlært bygningsstruktør. Patrick har haft en svær skoletid og prøvet lidt af hvert, endda at sidde fængsel. Takket være Patricks netværk og personlige styrke har han dog brudt med sin fortid – og står i dag med et svendebrev i hånden.

Opgaver til Patricks film
Den gamle jargon med at kvinder ikke kan? Det kan vi sagtens!
Megan er 37 år, mor til tre og netop udlært murer. Megan har altid drømt om at blive murer, lige siden hun første gang var med sin far på arbejde. Desværre blev drømmen smadret, da hun kom ud for en episode, der næsten tog livet af hende – hør hvordan hun fandt viljen og vejen tilbage til sit drømmefag.

Opgaver til Megans film
Malerfaget har hjulpet mig ekstremt på alle punkter
Stine er 25 år og arbejder som bygningsmaler. Stine har altid haft svært ved at koncentrere sig og har desværre også levet i et voldeligt forhold. Først i 20’erne fik hun ord på, hvad hun kæmpede med – og hvad forholdet har haft af konsekvenser for hende.

Opgaver til Stines film
Jeg kommer jo fra en anden verden. Når jeg kan, så kan I også!
Bakhtiar er 31 år og er i dag tømrersvend! Han flygtede til Danmark som 18-årig og har måtte kæmpe sig hele vejen fra et asylcenter til en uddannelse. Han startede i praktik på en byggeplads, helt fra bunden med en kost og fejebakke – og uden at kunne dansk.

Opgaver til Bakhtiars film
Mange tror, at VVS bare er stoppede afløb og håndvaske. Men det er meget mere end det
Nikolaj er 21 år og snart udlært vvs-energispecialist. Nikolaj har haft en svær skoletid, indtil han efter 9. klasse startede i erhvervspraktik i et VVS-firma. Her fandt han et fedt fællesskab – og et sted, hvor han kunne bruge sine færdigheder til at gøre andre glade!

Opgaver til Nikolajs film